Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website/bron/forum (hierna genoemd “de bron”) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, kunnen we geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op de bron.

De informatie op de bron mag niet worden beschouwd als persoonlijk, professioneel, juridisch, financieel of medisch advies. Het is niet de bedoeling om enige vorm van relatie tussen de gebruiker en de eigenaar/uitgever van de bron tot stand te brengen. Het gebruik van de informatie is geheel voor eigen risico.

We raden gebruikers aan om onafhankelijk professioneel advies in te winnen voordat ze enige beslissing nemen op basis van de informatie op de bron. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen en zorgvuldig overwegen of de verstrekte informatie geschikt is voor hun specifieke situatie.

De eigenaar/uitgever van de bron is niet verantwoordelijk voor eventuele acties die worden ondernomen op basis van de verstrekte informatie, noch voor enige schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van de bron.

Close Bitnami banner
Bitnami